Dacă Eu …

Eu sunt Nahemah. Sunt inceputul si sfarsitul. Focul si apa. Viata si moartea. Insumez in propria-mi fiinta insasi existenta abisala a omului asa cum este el cunoscut de mii de ani incoace. La fel si pe a zeilor. Cred, vad, simt, iubesc si urasc asa cum nicio alta fiinta nu a facut-o inaintea mea. Am mii de fete, mii de masti de purtat. Sunt orgolioasa, ipocrita, nebuna, violenta, perversa, iubitoare, melancolica, depresiva. Sunt Eu. Si ma iubesti …

In caz de injurii, comentarii, blesteme, hartuiri si alte interese initial ascunse, ma puteti contacta in felul urmator:

Id Y!Messenger: nahemah_666

E-mail: nahemah_666@yahoo.com sau irina_coza@yahoo.com si

Facebook: Irina Coza, da-ti acolo sus la search

15 comentarii la „Dacă Eu …”

 1. Esti asa cum vrei sa fi:d

 2. Ai putea sa faci cumva sa vedem si noi textul din afara paginii, ala ce nu se vede din cauza background-ului? 🙂

  Ah, si cati ani ai u? 😀

 3. luat de pe blogu`mi unde ai lasat acel comentariu,…:
  Vai.. cum ma obligi tu sa gresesc …:D
  am sa spun primul numar ce-mi vine in gand.. 17
  Cat de aproape eram? Asa, de curiozitate.. 😆

 4. gogoasa infuriata din matei? esti din cluj? eu ti-am gasit blogul pe google, cautam cum se scrie spleen ca am uitat.:P

 5. locul acela are valoare sentimentala pentru mine, mi-am petrecut foarte mult timp acolo cand eram mai mica si acum parca nu-mi vine sa renunt chiar daca arata ca dracu de cand au smuls toata iarba si au pus betoane in loc. acolo ma simt chiar bine cand ma duc.

  • ah da.atunci e de inteles.era perfect inainte, acum nu mai prea.verdele care mai este.. este cel de dupa gard pana la biserica.sa stai cu paturica :p primaria are planuri deconstructiviste in ceea ce priveste omul si planuri pentru netezire urbana ‘bune’ pentru celalalt om.al doilea om.

   • intr-adevar, inainte era perfect. dar inainte de tot. eu n-am prins perioada aia, dar mi s-a povestit ca erau doar rockeri de la un capat la celalat al gardului acela de metal si niciun cocalar nu indraznea sa puna piciorul acolo. acum … pai acum daca mai vezi unul sau doi metalisti e mult pentru ca, pana si aici am devenit outnumbered.
    mi-e ciuda, chiar si inainte cand imi faceam eu veacul pe acolo in fiecare zi, era bine. iarba, frumos, lume buna. acum e ca dracu, dar … eu raman fidela!:D

 6. Cand indraznim sa fim diferiti, indraznim sa fim noi insine. Bravo, ai niste articole extraordinare.

  • multumesc mult! acum am lasat blogul in paragina si scriu la a doua carte inspre publicare. dar ai dreptate, doar atunci cand reusim sa rupem valul lumii mediocre ce ne inconjoara, suntem pe calea de a ne atinge adevaratul potential si a ne afla pe noi insine.

   • Inteleg ca ai deja o carte publicata? Bravo! Spune-mi daca vrei cate ceva despre ea si despre tine..de unde pasiunea pentru scris si ce iti doresti sa realizezi ?

 7. daca vrei sa afli mai multe, ai mail-ul meu mai sus, primul cu nahemah.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s