Etichete

, , ,

M-am dat pe studii sociologice. Nu ma intrebati de ce. Parerea mea e ca ori din prea multa plictiseala ori din dorinta atavica de a ma amuza. Mi-am facut cont pe un site de fetishisti, curioasa fiind de o chestie. Nu pot da numele site-ului ca nu vreau sa-i fac reclama, nu merita. Asadar, mi-am facut cont, mi-am pus o varsta imaginara, o locatie la fel de fantezista si o descriere pe masura. In linii mari, am scris acolo exact ce isi doreau tipii/tipele alea sa auda. Si, evident, am atasat o poza cu o fata goala, superba, la care i-am taiat capul. Am facut in asa fel incat acel profil sa nu aiba nicio legatura cu cine sunt eu in realitate. Bun, apoi am asteptat. Vreau sa va spun ca mi-am facut acest cont in 3 august si de atunci si pana in data de azi am primit 74 de mesaje! Majoritatea de la tipi obsedati sexual, pedofili si cupluri dereglate mintal de swingeri. In fiecare zi, cand intram, aveam cel putin 3 mesaje. Si nu orice fel de mesaje, vreau sa va spun ca erau dintre cele mai gretoase. Bineinteles nu am raspuns niciunui astfel de mesaj, dar m-am distrat copios de tampeniile inflacarate ale respectivilor. Astfel, banuiala mi s-a confirmat – atata timp cat cineva isi creeaza un astfel de profil si scrie in el cele mai excitante lucruri, nimeni nu se va intreba daca e pe bune sau nu. Am primit la adrese de messenger cat n-am primit de cand mi-am facut primul cont in …, cred ca, 2006.

Eu nu ii inteleg pe oamenii astia. M-am prins ca la ei the tree doesn’t go all the way to the top branch, dar c’mon?!? E aberant felul in care gandesc si e scabros. Dar pana la urma fiecare cu ce-i place, nu?

In alta oridine de idei, una mult mai nesanatoasa, azi mi-am cumparat primul pachet de tigari Sobranie Cocktail. Cu 30 de lei. Sa nu sariti la mine, stiu ca sunt strigator la cer de scumpe, dar am vrut sa ma rasfat. Sunt in 4 culori – roz, verde, galben si roz inchis si au filtrul auriu cu nu stiu ce coroana. Facute in Londra. Tipa mi-a zis ca sunt tigari de lux. No shit, really?!? Si au un gust atat de bun de zici ca sunt facute din bomboane si nu din nicotina si alte bazaconii nocive. Evident, am de gand sa le fumez doar la ocazii speciale, cam cum faceam cu Sunday’s Fantasy, dar avand in vedere ca astea sunt de 2 ori ca pret fata de alea merg pe ideea „mai rarut ca-i mai dragut”. Toata lumea era extaziata in jurul meu cand le-am cumparat, A. si-a si facut o poza cu ele. Mare eveniment, intr-adevar! (nu ma injura :D)

Ok, hai ca am scris si astazi ca sa nu ma simt vinovata ca pastrez atat tacerea. Ma gandesc ca de acum n-am sa mai scriu posturi ca cel anterior, sunt poate prea personale ca sa le pun aici. Pareri?

Traiesc intr-o lume nebuna.